Vidareutbildning Jaktligt skytte


Här kan vi erbjuda en helg att förbättra ert skytte inför kommande jakter. Under helgen kommer ni även få njuta av en 7 rätters viltmeny som garanterat kommer ge er en kulinarisk inspiration inför kommande jakter.

Kursen vänder sig till nya och gamla jägare som vill förbättra sin teknik både inom hagel och kula.

Vi kommer träna både 22.a, hagel samt klass 1 i olika övningar som inriktar sig på jaktligtskytte med erfarna instruktörer som leder övningarna.

Skyttet kommer varvas med teori där vi går igenom olika vapentyper, kikarsikten samt utrustning som är anpassad för jakt. Vi kommer prata om olika tekniker och övningar som ni kan använda er av för att förbättra ert skytte för fortsatt utveckling. Vi kommer även gå igenom vapenanpassning av era personliga vapen med en utbildad vapensmed.

Lunch och middag kommer serveras i våran restaurang Aure. Självklart kommer ni få njuta av vedeldade badtunnor samt bastu på campet.

Ankomst till Åre flugfiskecamp lördag morgon och avresa söndag lunch.

Ammunition ingår ej så där får ni ta med er 50-100 klass 1 ammunition. Hagel och 22 ammunition går att lösa på skjutbanan.

Kursen går bra att boka in som en privatgrupp under större delen av året med ett minimiantal på 6 personer och maxantal på 9 personer. Transfer från Åre eller Ånn går att ordna.

Pris för kursen är 2995:-pp ink. boende och mat.

Boka på fredrik@areflugfiskecamp.se

070-5769087

Matstudio och Jägarexamen.